Monday, April 26, 2010

fotoblog

Aku dah tukar akaun flickr kepada pro account.

Sekarang, aku nak buat perubahan dekat fotoblog ni pulak. Aku nak asingkan dari akaun blogger aku sekarang dan aku nak buat ia jadi fotoblog yang lebih formal dan aku tak perlu jadi anonymous di situ.

Jadi aku mulakan perubahan dengan memikirkan nama baru untuk blog. Dan aku rasa nama terbaik untuk digunakan sebagai address fotoblog yang formal adalah nama sendiri.

Kemudian aku cuba type 'nama aku'.blogspot.com.

Tengok-tengok dah ada orang guna dan the best part is, dia pun buat fotoblog.

10 comments:

Enriuel said...

haha.dah lame tau weh.sbb org tu antara kenalan aku jugak.name ko byk sgt.tak special.:D

miko si maruku said...

ahaha...sudah tahu jugak akan kewujudannya.hehe

Miko Yamaguchi said...

cuba letak lisa dihadapan nama ko. aku rasa bole jadi rare. sedikit. :D

oh hi miko maruku. saya miko yamaguchi. selamat berkenalan. :)

Dammit said...

Enriuel,
Ye ke? cakap dekat dia, aku nak hak aku balik! haha

miko si maruku,
Dah tau? cis, tak bagitau awal2. hehe

Miko Yamaguchi,
Sekarang aku dah ada idea nama blog tu ape. haha. Oh miko satu, kenalkan, miko dua.

Matematis Muda said...

mana satu miko satu mana satu miko dua? hehe
btw, gambar outing lepas exam dia agak terbaik a haha
dan aku rasa dia punya style ada sikit sikit macam kau juga. sikit. atau mungkin my eyes see what i wanted to see hehe

Matematis Muda said...

so kesudahnnya, lens'namakau'?

miko si maruku said...

hehe...dah xtnya.
hye,miko yamaguchi!

Huzai said...

Haha, photos 'dia' tu pun sangat lawa.

Apa kata guna

fotomisaitipis.blogspot?

Memang aku tak habis-habis lagi. Kah3.

Dammit said...

Matematis Muda,
Sikit eh? so now what you what you wanna see? haha. Aku pertimbangkan nama tu.

Miko si maruku,
Hai miko! haha

Huzai,
Hahaha sengal!

Diloz said...

sapa lagi hebat?
hang ka dia?
kalau hang hebat,beli domain.
buh nama hang.
lol.