Wednesday, May 5, 2010

Arty party 2010 (KL Design Week)

Tempat : Capsquare, Kuala Lumpur.
Masa : 7 p.m. - 11.30 p.m.

Aku baru tukar D90, dan semua gambar ni aku tangkap dengan 50mm f/1.8.

Dari kedai kamera, aku terus ke sini.

Awkward.













8 comments:

Matematis Muda said...

gambar 2nd last macam pecah sebab ISO eyh?

Dammit said...

Matematis muda,
Yup, Iso tinggi n tempat tu gelap. Ada lampu meja je kat atas amp. lagi satu, aku crop banyak. Tapi aku dah start suka gambar B&w yang banyak noise.

Huzai said...

ape yg awkward weyh?

Dammit said...

Huzai,
Sebab
1) camera baru jadi cara nak setting pun lain sikit
2) fixed lens. tak pernah guna betul2

shamel said...

oh tuka kamera da ke.. sblom ni x bes eh? (padahal tidak pernah tau ape model kao pakai sblom ni)

haaha.

Eh, moment2 dlm gamba ni bes ah.

Dammit said...

shamel,
hahaha Bukan tak best, cuma nak upgrade lah. thanks dude!

SUXX said...

akta angkasa. pandai kau pilih sudut.

Dammit said...

SUXX,
Thanks dude, aku minat gila band ni.