Thursday, May 13, 2010

Makan!

Tempat : Delicious, KL
Masa : Lunch time

Makan dengan family sempena mother's day. (Kan best kalau hari-hari mother's day. Hahaha)









Dekat menu, nama burger ni adalah 'seriously delicous burger'

Serious sedap!

14 comments:

nabilahidayah said...

macam gambar dekat majalah! hahha. nice one!

alif zai mim ra said...

foto makanan paling kurang aku gemar..sebab foto2 itu bikin aku lapar.. lagi2 spageti itu... argh~~~

(--,)"

bawangmerah said...

tengok pun sedap

naqibmiller said...

mcm layan je nih..katne nih?

muaz shukor said...

tertarik ngan gambar anda . haha . mahu exchange link ngan blog anda

Dammit said...

nabilahhidayah,
haha. majalah lagi lawa. thanks!

alif zai mim ra,
Hehe, bukan ke ko selalu lapar? ;p

bawangmerah,
makan lagi sedap :)

naqib miller,
Tempat ni dekat kl, dekat2 klcc.

Muaz,
Ok slumber, thanks!

Shamel said...

Nenek aku tanye semalam, "Teruja tu perkataan melayu ke?"

Itulah perkataan yang menggambarkan perasaan aku sekarang lepas tengok gambar2 ni.

Dammit said...

shamel,
Hahaha, teruja tu mcm perkaan baru gak kot. Oh aku pun teruja masa ni, sedapp. hehe

suehanna said...

ahhhh kalah betul lah tgk gmbr food cun mcm ni! hehehe.

Matematis Muda said...

aku ingat dulu kau ada cakap pasal kau dah tukar akaun flickr pro. kalau betul, ni aku nak cakap.
tak guna juga kalau akaun pro tapi gambar banyak tu je tak bertambah.

justeru, bila nak menambah gambar? hehe

Dammit said...

suehanna,
Kalah iman? haha

Matematis Muda,
Yup, berlambak gambar aku ada, tapi tak upload. Aku ade plan lain untuk blog ni. justeru, aku akan update baik punya

walkinglikemaryjane said...

tgk gmbr mknan mmg slalu buat org jd lapar.

paling tak best, klu tgk ms tgh2 mlm mcm ni.

cepat lah pagi!!!!!!!!!!!!!!!

nk mkn!!!!!!!!!!

hi hi hi hi :)

ps: sy suka gmbr no.1 . yeay!

Dammit said...

walkinglikemaryjane,
hahaha, geram kan tengok makanan time lapar2 ni. oh thanks, yeay! :)

Matematis Muda said...

aku nak bengang bengang pun aku sendiri jarang apdet. tapi ko cakap ada plan, nak apdet kaw kaw blog ni. ke ko silap cakap? ko punya plan tu utk EP